Vi skaber portrætter i særklasse.

Skolefoto

Cashback

Din sikkerhed for kvalitet.

Skolefoto i særklasse.

Når det kommer til skolefotografering, så leverer Stjernefoto den højeste kvalitet på markedet. I forbindelse med skolefoto har jeg modtaget flere priser for vores portrætter, fordi jeg er dygtig til at få børnene til at se helt naturlige og glade ud på skolebillederne. Jeg har mere end 20 års erfaring med skolefoto, hvorfor jeg har ekspertisen og kompetencerne til at sikre dig et flot skolefoto af dit barn.

Stjernefoto har hjulpet med skolefotografering i blandt andet Stenstrup, Svendborg og Kværndrup, men tager også skolefotos på resten af Fyn samt i Jylland og på Sjælland. Jeg kan til enhver tid tilbyde en solid service og ikke mindst høj kvalitet i forbindelse med skolefoto. Lader du Stjernefoto stå for skolefotografering, er du garanteret en dygtig og erfaren fotograf, der har fokus på det gode billede.

Skolefoto i højkvalitet

Herhjemme har vi en tradition for årligt at tage både individuelle skolefotos af elever såvel som af hele klassen. Og hos Stjernefoto gør jeg meget ud af at føre denne tradition videre på en professionel måde, så jeg kan fange tidens forandringer på fineste vis og levere smukke billeder, der fanger det enkelte barns unikke personlighed.

Ved at vælge Stjernefoto er du garanteret en erfaren og dygtig skolefotograf, der altid overholder aftaler samt leverer til den aftalte tid og pris. Med mine mange års erfaring med skolefoto kan du være sikker på et smukt skolebillede af dit barn. Jeg lægger vægt på kvaliteten af mine skolefotos, og derfor gør jeg også mere ud af billederne, ligesom jeg også tilbyder reducering, hvis dette ønskes. Dit skolebillede er således i trygge og sikre hænder, når du vælger Stjernefoto.

Priser på skolefoto

Hos Stjernefoto tilbyder jeg attraktive priser på skolefotografering, så alle har mulighed for at få taget flotte skolefotos af deres barn. Alt efter dit ønske og antallet af billeder tilbyder jeg priser fra 89 kroner og op til 529 kroner for den største pakke. Kontakt os gerne, og så skræddersyr jeg en pris til lige netop dine ønsker og behov.

Ligeledes tilbyder jeg også en række gode pakkeløsninger, hvor du har mulighed for at spare penge. Køber du eksempelvis 4 portrætter, får du gruppebilledet med uden beregning. Derudover kan jeg tilbyde følgende:

Ved køb af 4 portrætter – 10%

Ved køb af 6 portrætter – 15%

Ved køb af 8 portrætter – 20%

Ved køb af 10 portrætter – 25%

Hos Stjernefoto har du rig mulighed for selv at vælge udtrykket på dine skolefotos i forhold til, om de skal være i farve, sort/hvid eller bruntonede, samt hvilken baggrund der skal være. Jeg sælger mine skolefotos gennem min webshop, og her køber du kun, hvis du er 100% tilfreds. Her har du mulighed for både at vælge imellem enkelte portrætter såvel som billedpakker – det er helt op til dig. Som noget særligt tilbyder jeg også Cashback i forbindelse med skolefoto. Her er din faktura en værdikupon, som kan benyttes som rabat i op til 6 måneder, efter faktura er sendt.

Skal du have taget skolefoto af dit barn? Så kontakt mig allerede i dag og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Linda Kristensen
Linda Kristensen
Læs mere
Lars er fantastisk til at se muligheder når der skal tages billeder - både med flere personer og enkle portrætter. Har benyttet Stjernefoto gennem flere år og anbefaler det helt bestemt til andre.
Linda Kristensen
Linda Kristensen
Læs mere
Lars er fantastisk til at se muligheder når der skal tages billeder - både med flere personer og enkle portrætter. Har benyttet Stjernefoto gennem flere år og anbefaler det helt bestemt til andre.
Pia Ørnkilde
Pia Ørnkilde
Læs mere
Jeg kan på det varmeste anbefale Stjernefoto! Siden 2008 har vi hvert år fået taget enkelt portrætter af børnene samt familieportræt af Stjernefoto. Billederne pryder vores vægge og bruges som julegaver til familien. Lars er en dygtig fotograf. Han tænker ud over det sædvanlige og dog er der noget klassisk over portrætterne. Billederne er fantastiske. Han får børnene til at slappe af og får det bedste frem i dem. Uovertruffen service, god kommunikation og et prisleje som de fleste kan være med på. Jeg har kun godt at sige om Stjernefoto. Jeg vil anbefale ham til hver en tid og hver en lejlighed!
Marie Martekilde
Marie Martekilde
Læs mere
Jeg vil anbefalde denne fotograf. Som var rigtig god til ungerne og lavede fis med dem. Hvilket resulterede i nogle billeder der var super gode og meget anderledes end det vi selv har taget af dem. Plus der har været god service og hjælp med køb og fremstilling af billederne.
Camilla Munk Brix
Camilla Munk Brix
Læs mere
Jeg har faktisk ikke helt tal på, hvor mange gange Lars har fotograferet vores tre drenge, men en ting er sikkert - han rammer plet hver gang. Selv når vi har de skønneste billeder fra tidligere stående fremme og er helt overbeviste om, at ungerne da ikke kan "fanges" bedre - så lykkes det ham igen at få taget billeder, der kan få glædestårerne frem hos mig. Det er billeder jeg har lyst til at vise stolt til alle andre, fordi de simpelthen er så fantastiske. Bedsteforældrene kan snart ikke finde plads til flere, men det må være deres problem, for de skal ikke snydes for de nye, jeg skal til at bestille.
Tidligere
Næste

Web shoppen

Gruppebilleder

For at kunden kan få et flot & lækkert portræt, skal man tage stilling til lidt forskelligt i vores bestillings brochure, denne bliver omdelt til alle der vil fotograferes.

Når barnet er fotograferet så kræver det lidt tålmodighed, 5-6 dage senere modtager i jeres login til web shoppen, i shoppen kan i se de dejlige billeder, her kan kunden vælge billedepakker, eller enkelte forstørrelser.

Rabat udløses når kunden vælger flere billeder, og 35% i rabat er max der kan opnåes.