SKOLEFOTO

Cashback

Din sikkerhed for kvalitet.

Skolefoto i særklasse.

Stjernefoto leverer den højeste kvalitet på markedet. Fotografen som flere gange har modtaget priser for sine portrætter, er dygtigt til at få børnene til at se naturlige ud.

De lækre portrætter kan ses på vores loginside på nettet, webshoppen byder på mange løsninger, og man kan frit vælge mellem enkelte portrætter eller billedepakker, valget er dit. 

Kunderne har mulighed for at vælge farve, sh, og bruntonede billeder. 2 forskellige bagrunde kan vælges.

Vi sælger vores billeder via vores online webshop, dermed tvinges kunden ikke til at sende en evt forud bestilt pakke tilbage hvis kunden ikke er tilfreds. Her købes kun hvis kunden er 100% tilfreds.

Linda Kristensen
Linda Kristensen
Læs mere
Lars er fantastisk til at se muligheder når der skal tages billeder - både med flere personer og enkle portrætter. Har benyttet Stjernefoto gennem flere år og anbefaler det helt bestemt til andre.
Linda Kristensen
Linda Kristensen
Læs mere
Lars er fantastisk til at se muligheder når der skal tages billeder - både med flere personer og enkle portrætter. Har benyttet Stjernefoto gennem flere år og anbefaler det helt bestemt til andre.
Pia Ørnkilde
Pia Ørnkilde
Læs mere
Jeg kan på det varmeste anbefale Stjernefoto! Siden 2008 har vi hvert år fået taget enkelt portrætter af børnene samt familieportræt af Stjernefoto. Billederne pryder vores vægge og bruges som julegaver til familien. Lars er en dygtig fotograf. Han tænker ud over det sædvanlige og dog er der noget klassisk over portrætterne. Billederne er fantastiske. Han får børnene til at slappe af og får det bedste frem i dem. Uovertruffen service, god kommunikation og et prisleje som de fleste kan være med på. Jeg har kun godt at sige om Stjernefoto. Jeg vil anbefale ham til hver en tid og hver en lejlighed!
Marie Martekilde
Marie Martekilde
Læs mere
Jeg vil anbefalde denne fotograf. Som var rigtig god til ungerne og lavede fis med dem. Hvilket resulterede i nogle billeder der var super gode og meget anderledes end det vi selv har taget af dem. Plus der har været god service og hjælp med køb og fremstilling af billederne.
Camilla Munk Brix
Camilla Munk Brix
Læs mere
Jeg har faktisk ikke helt tal på, hvor mange gange Lars har fotograferet vores tre drenge, men en ting er sikkert - han rammer plet hver gang. Selv når vi har de skønneste billeder fra tidligere stående fremme og er helt overbeviste om, at ungerne da ikke kan "fanges" bedre - så lykkes det ham igen at få taget billeder, der kan få glædestårerne frem hos mig. Det er billeder jeg har lyst til at vise stolt til alle andre, fordi de simpelthen er så fantastiske. Bedsteforældrene kan snart ikke finde plads til flere, men det må være deres problem, for de skal ikke snydes for de nye, jeg skal til at bestille.
Tidligere
Næste

Web shoppen

Gruppebilleder

For at kunden kan få et flot & lækkert portræt, skal man tage stilling til lidt forskelligt i vores bestillings brochure, denne bliver omdelt til alle der vil fotograferes.

Når barnet er fotograferet så kræver det lidt tålmodighed, 5-6 dage senere modtager i jeres login til web shoppen, i shoppen kan i se de dejlige billeder, her kan kunden vælge billedepakker, eller enkelte forstørrelser.

Rabat udløses når kunden vælger flere billeder, og 35% i rabat er max der kan opnåes.