Vi skaber portrætter i særklasse.

VÆRD AT VIDE.

Atelier eller udendørs.

Begge dele kan være rigtigt flot! Generelt har vi bedre kontrol over lyset i atelieret, og så er vi selvfølgelig 100% uafhængige af vejr og vind. Omvendt skaber personligt valgte omgivelser ofte en afslappet og naturlig stemning. Jeg kan finde både fordele og ulemper ved begge dele!

Sort/hvid eller farve ?

Hvad skal man så vælge ? De fleste portrætter som laves i vores studio er sort/hvide eller bruntonet, men udendørs er ofte i farve, se eksemplet herunder på de muligheder der er.

En fotografering tager tid !

Det afhænger selvfølgelig af opgaven, som udgangspunkt afsætter vi 1 time til fotograferingen, børn under 3 år er som regel trætte efter max 25 minutters fotografering. Større grupper skal regne med ca 45 minutter til 1 time. Vigtigst af alt er at trygheden vindes og der på den måde skabes flotte portrætter.

Hvordan får vi billederne at se !

Under optagelsen i ateliet er der mulighed for at følge med på en skærm, på den måde kan vi justere lidt frem og tilbage på de enkelte opstillinger osv. Efterfølgende ca. et døgn efter modtager i et link til vores hjemmeside hvor i kan logge ind og se de billeder som vi har udvalgt fra fotograferingen. Ønsker i hjælp til denne udvælgelse, så kan der sagtens aftales tid til at i kommer her, og vi vil være behjælpelige med opgaven.

Hvor længe gemmes portrætterne ?

Jeres portrætter ligger online på vores login side ca 3 mdr. herefter slettes de fra vores online site, men frygt ikke, de bliver ikke slettet fra vores lager, og herfra dette lager vil i altid kunne få dem at se igen, men vær opmærksom på at det koster 199,- at få dem genoploadet så i kan se dem.

Booking

Vi vil allerhelst have I ringer og aftaler tid til jeres fotografering, det er rigtigt rart for begge parter at have snakket med hinanden. Mange spørgsmål løses hurtigt via telefonen, og vi ringer altid tilbage hvis vi er forhindret.