Vi skaber portrætter i særklasse.

Det er ikke et arbejde.

Det er en livsstil.

STJERNEFOTO FIRMAPROFIL

Stjernefoto har siden 1996 leveret portrætter til hele Danmark.
Fotografen i huset har mere end 20 års erfaring i at fremstille portrætter, og det er efterhånden blevet til en hel del portrætter til de danske hjem.
Vi forsøger hele tiden at forny os, så vi på den måde kan være med helt fremme på det nyeste.
Vores forretning har til huse på Midtfyn tæt på Egeskov slot. Og på vores adresse har vi tilknyttet showroom, atelier og kontor faciliteter.

FOTOGRAFEN

Fotografen som idag er 45 år er selvlært i branchen. Jeg startede ellers et helt andet sted i mit liv, nemli som lærling på en værktøjsfabrik. Interessen for det visuelle havde et større greb i mig, så efter endt uddannelse startede jeg firmaet i det små. Interessen opstod for mange år siden da jeg startede på efterskole og valgte faget foto. Dengang var det med film i kameraet som skulle fremkaldes i mørkekammer. Denne magiske måde at lave billeder på fangede straks min opmærksomhed….

Idag er det en helt anden måde der arbejdes med billeder på. Mørkekamret er for længst skiftet ud og resultatet kan ses med det samme på nutidens udstyr. Dette gør dog ikke arbejdet mindre spændende og mulighederne er heller ikke blevet mindre, tværtimod….

VORES FACILITETER

PRISLISTE 2017

Se generelle priser for 2017.

PORTFOLIO

Kig i vores galleri og find din inspiration.

BOOKING

Klik her for at booke din tid, vi vender hurtigst tilbage.