Vi skaber portrætter i særklasse.

Gravid fotografering på Fyn

Er du gravid, og går du med tanken om at få foreviget denne helt særlige tid? Så tilbyder jeg hos Stjernefoto gravid fotografering, der fanger den unikke og helt fantastiske tid på smukkeste vis. Jeg har mere end 20 års erfaring med gravid fotografering, hvorfor jeg kan garantere flot fotografering af gravide.

Hos Stjernefoto har jeg hjulpet med gravid fotografering primært i Svendborg, Kværndrup og Stenstrup, men jeg hjælper også gerne med graviditetsfotografering på resten af Fyn. Gravid fotografering giver virkelige gode muligheder for at tage smukke billeder, og hvis gravid fotografering lyder som noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Skræddersyet gravid fotografering

Den forvandling, som kroppen gennemgår i forbindelse med graviditet, er helt fantastisk, og det er netop det, en gravid fotografering skal fange på billeder. Her skal den gravide maves smukke kurver vises frem på fineste vis med stemningsfulde silhuetbilleder af babybulen.

Hos Stjernefoto tilbyder jeg mange forskellige muligheder i forbindelse med gravid fotografering, hvor jeg altid tager udgangspunkt i dine ideer og tanker omkring din graviditetsfotografering, ligesom jeg også gerne kommer med kreative ideer og forslag til din gravid fotografering, så vi sammen kan sikre dig et flot gravid foto.

Gravid fotografering kan foregå på mange forskellige måder, hvor det er helt op til dig, hvilket udtryk du ønsker. Du kan blandt andet vælge at få taget dit gravid foto enten inde i studiet med enten en sort eller en hvid baggrund, såvel som det kan tages ude i naturen. Dertil kan du også vælge, om det blot skal være et billede af dig og den gravide mave, eller om far og eventuelt ældre søskende skal være med på billedet. Ligeledes kan du også vælge, om gravid fotografering skal laves til sidst i graviditeten, hvor maven er størst, eller vælge graviditetsfotografering uge for uge eller måned for måned, så du kan følge med i kroppens udvikling.

Praktisk information i forbindelse med gravid fotografering

Det mest optimale tidspunkt for gravid fotografering er i ugerne 32-37, da det oftest er her, maven er flottest. De flotteste gravid fotos fås, når den gravide mave er bar, men kropsnært tøj såsom en kjole eller en top, der fremhæver den gravide maves silhuet, giver også en rigtig god gravid fotografering. Det er naturligvis helt op til dig, hvor meget du ønsker, der skal ses, samt hvilket tøj du har på.

I forbindelse med gravid fotografering anbefaler jeg, at du har løstsiddende tøj på i timerne op til graviditetsfotograferingen for at minimere mærker på kroppen. Gravid fotografering tager typisk en times tid og foregår i et roligt tempo, hvor der også vil være mulighed for at holde pause undervejs.

Gravid fotografering hos Stjernefoto

Som noget helt særligt tilbyder jeg også muligheden for at få fotografierne med 50% rabat, hvis du vælger løsningen med et billede før og efter fødsel. Hvis gravid fotografering lyder som noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om mine priser, og hvordan jeg kan hjælpe dig med nogle helt fantastiske billeder.

500,-
    Bestil gravidfotografering, 
og modtag gavekort til Ønskebørn i Odense på 500,-