Vi skaber portrætter i særklasse.

Professionel Børnefotograf

Tiden flyver, og før vi ved af det, er børnene blevet store. Ved at få foreviget dine børn har du altid fine minder om en svunden tid lige ved hånden. Jeg har mange års erfaring med fotografering af børn i alle aldre, så søger du en professionel børnefotograf, der kan tage skønne billeder af dine børn, så kan du trygt overlade opgaven til Stjernefoto. Søger du fotograf Kværndrup, Stenstrup eller Svendborg, så er jeg klar til at hjælpe.

Som professionel børnefotograf sætter jeg en ære i at fotografere de små i børnehøjde, så fotografierne får en umiddelbarhed og naturlighed, der på fineste vis indfanger det enkelte barn og hans eller hendes personlighed. Mine mange års erfaring som børnefotograf har lært mig vigtigheden af at skabe en tryg ramme omkring fotograferingen, så barnet føler sig godt tilpas, og denne fremgangsmåde gør jeg altid brug af, hvis du vælger mig som børnefotograf. Uanset om der er tale om et enkelt barn eller flere, så kan jeg som børnefotograf skabe udtryksfulde billeder af børn med masser af varme og naturlighed.

Børnefotograf til børn i alle aldre

Du har sikkert allerede mange fotografier af dine børn i din kamerarulle på telefonen, men hvis du ønsker et fotografi i højeste kvalitet, som også vil pynte på væggen eller i en fin ramme, så vil jeg anbefale dig at overlade det til en professionel børnefotograf. Som børnefotograf har jeg det optimale udstyr til fotografering af børn såvel som voksne. Vælger du at få taget billederne i mit atelier, så kan jeg samtidig sørge for, at lysforholdene er helt optimale.

Som professionel børnefotograf kan jeg fotografere børn i alle aldre, og jeg sætter en ære i at tage udgangspunkt i den enkeltes ønsker, så du får fotografier, som du kan have glæde af i mange år frem. Jeg holder af den umiddelbarhed, som børn har, og det er netop den, jeg forsøger at indfange på mine fotografier.


Billederne kan både tages i mit atelier, og de kan tages udenfor på en lokation efter dit valg. Har du brug for inspiration til fine steder, hvor dit barn kan blive fotograferet, så har jeg mange gode forslag. Når optagelsen er klaret, vil du modtage et link til vores hjemmeside, hvor du vil blive præsenteret for de udvalgte billeder, som du frit kan vælge mellem. Det er også muligt at blande serierne, hvis du vil have billeder af dit barn i både farve og sort-hvid.

Nyfødt fotografering

Er familien blevet velsignet med et lille nyt medlem, hvorfor så ikke forevige den store begivenhed med en fotografering af den lille ny? Som børnefotograf tilbyder jeg også nyfødt fotografering, så du altid har mulighed for at se tilbage på den lilles første tid. Jeg tilbyder desuden baby fotografering, der ligeledes giver mulighed for at indfange en helt særlig tid i dit barns liv.

Hvis du søger en dygtig børnefotograf, så ring gerne til mig på +45 40 14 78 49. Her kan du høre mere om prisen for en børnefotograf, ligesom jeg gerne besvarer de spørgsmål, du måtte have.

Børnefotografering 0-3 ÅR

Børnefotografering 0-3 ÅR