Vi skaber portrætter i særklasse.

Portrætfotograf med mange års erfaring

Det kræver sin portrætfotograf at tage gode portrætter, da det i høj grad handler om at fange essensen af et menneske med kun et kamera som hjælpemiddel. Som portrætfotograf har jeg gjort det til mit speciale at få personligheden til at skinne igennem hos det menneske, der står over for mig, og har du brug for en dygtig portrætfotograf til at varetage portrætter af den ene eller anden slags, så hjælper jeg gerne.

Med mange års erfaring som portrætfotograf har jeg en indgående viden om, hvad der skal til for at tage et godt portrætfoto. Et portrætfoto handler i høj grad om at få det personlige og naturlige udtryk frem, og det er også det, jeg vil gøre, hvis du vælger mig som din portrætfotograf.

 

Fine portrætbilleder til enhver lejlighed

Et professionelt portrætbillede kan bruges i mange forskellige situationer, hvor du ønsker at vise den bedste side af dig selv. Vil du have det bedste resultat, så vil jeg til hver en tid anbefale dig at få taget dine portrætbilleder af en professionel portrætfotograf. Ved at få taget billeder hos en professionel portrætfotograf er du sikker på at få et portrætfoto i god kvalitet, som samtidig besidder en dybde, der ellers kan være svært at frembringe gennem et foto.

Nogle mennesker føler, at de virkelig kommer ud af deres komfortzone, når de står foran et kamera. Derfor sørger jeg altid for at skabe en behagelig atmosfære, der gør det nemt at slappe af, så billederne opnår en så høj grad af naturlighed som muligt. 

Portrætbillederne kan tages i mit atelier, men jeg kører også gerne ud til en lokation efter jeres valg. Jeg kører gerne ud til Kværndrup, Stenstrup og Svendborg. Dialogen med kunderne er vigtig for mig, da den gør det nemmere for mig som portrætfotograf at skabe et portrætfoto med den stemning, som kunden går efter.

Portrætfotograf til familieportrætter

Som portrætfotograf har jeg særligt stor erfaring med at indfange hele familier ved hjælp af fine familieportrætter. I mit atelier har jeg en baggrundsbredde på lige knap tre meter, og det giver mig mulighed for at være portrætfotograf for 12-14 personer på én gang. Er din familie større end det, så løser vi det ved hjælp af collager, hvor flere forskellige familieportrætter sættes sammen. Det giver samtidig mulighed for, at mine kunder kan komme på forskellige tidspunkter. 

Jeg forsøger altid at imødekomme de ønsker, der måtte være, så du kan få det portrætfoto, du drømmer om. Derfor vil det også være muligt at følge med løbende på en skærm under optagelsen, så vi kan justere frem og tilbage på opstillingerne og dermed få taget det portrætbillede, du ønsker dig.

Søger du en dygtig portrætfotograf, der altid forsøger at imødekommer dine ønsker, og som gerne tænker kreativt for at opfylde dem, så er Stjernefoto et godt valg. Jeg udarbejder portrætterne i materialer af høj kvalitet, så du får et langtidsholdbart portrætfoto, som du kan få glæde af hver eneste dag, uanset om det skal bruges til dit CV, sættes i en fin ramme eller hænges op på væggen i dit hjem. Vil du høre mere, så er du altid velkommen til at kontakte mig.